jornada_es_2

PONENTE;

rafa-llinas-colaborador-joranda-mediaciónRAFA LLINÀS

És llicenciat en Psicologia a la Universitat de Barcelona. Va realitzar el postgrau en Mediació i Resolució de Conflictes a l’ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics) i Màster en Psicoanàlisi al Centre de Higiene i Salut Mental de Badalona.

Treballa com a Cap del Servei de Mediació de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. Ha estat el coordinador de l’Oficina d’Informació al Consumidor de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i professor a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya de l’assignatura Tècniques de Resolució de Conflictes.

És docent al Màster del Col·legi d’Advocats de Barcelona, al Màster del Consell d’Advocats de Catalunya, al Màster en Mediació a la Universitat Pere Tarrés, al Màster en Mediació professional de la Universitat Pompeu Fabra i a l’Escola de Policia de Catalunya.

Algunes de les seves publicacions més destacades són: “La mediació ciutadana: una nova política pública (bases d’implantació)”, Javier Wilhelm i Rafael Llinàs, Col·lecció Documents de Treball de la Diputació de Barcelona, i ha col·laborat  en el llibre “Els Síndics de Greuges Locals a Catalunya: complement  o duplicitat de l’organització municipal”, de Fernando Pindado i Yolanda Jiménez. Està a punt de publicar “Guia para el mediador professional: caja de herramientas y apuntes específicos sobre mediación mercantil y en la empresa familiar”, juntament amb Antoni Vidal a l’editorial Gedisa.