jornada-mediación-empresarial-logo
jornada_es_2

MATIES SALOM

És periodista, llicenciat en Ciències de la Informació i postgraduat en Teoria Literària i Literatura comparada (UAB). Guionista de televisió i ràdio i assessor de comunicació.

Ha escrit articles setmanals durant més de 15 anys al Diari de Balears, i col·labora amb l’edició balear del diari Ara. Ha estat adjunt a la sots-direcció de Catalunya Ràdio (2005), director adjunt de l’Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears (2007-2010) i director i conductor del magazín matinal d’IB3 Ràdio (2011).

Com a guionista ha explicat per a televisió el procés de creació del Diccionari Català-Valencià-Balear (Viatge de Paraules, Televisió de Catalunya, 2002), la trajectòria i el ressò del savi Ramon Llull (Phantasticus, Televisió de Catalunya, 2007) i el procés creatiu de Joan Miró (El rastres fosforescents dels caragols, Televisió de Mallorca, 2009), entre d’altres.

Actualment compagina l’activitat de guionatge i el disseny de formats audiovisuals amb l’exercici d’assessor de comunicació per a diverses empreses i institucions.